Tudor Ştefănie: Rezultatul de ieri este un eşec pentru noi

Tudor StefanieTudor Ştefănie, primarul municipiului Turda, a comentat rezultatele alegerilor europarlamentare de ieri, considerând rezultatul obţinut de PDL drept un eşec.

“Trebuie să recunosc că PSD s-a mobilizat mai bine, din toate punctele de vedere, îi felicit sincer, dar trebuie menţionat că la vot s-au prezentat mai puţine persoane decât m-au votat pe mine, în 2012, ceea ce spune multe despre democraţia din România. Pe de altă parte, dacă este să numărăm voturile, lăsând procentele la o parte, observăm că PSD-ul este la acelaşi nivel ca în 2012”, a spus Ştefănie.

Totodată, edilul turdean a precizat că scorul PDL-ului a fost influenţat şi de PMP.

“Dacă este să adunăm cele două procente, observăm un procentaj egal cu cel al ARD-ului la alegerile parlamentare. Trebuie să spun că Turda n-a avut niciodată un scor sub cel naţional al PDL-ului”, a concluzionat Ştefănie.

4 Responses to "Tudor Ştefănie: Rezultatul de ieri este un eşec pentru noi"

 1. legionarul   May 27, 2014 at 4:24 pm

  Corabia matrozului chior a inceput cam demult sa intre la apa !!!ONORABILE ot NILA , cam tarziu ti-ai dat seama !!! Abia asteptam Raportul Curtii de Conturi , in varianta originala , dar si reactia autoritatilor !!!

 2. Ziar15minute   May 27, 2014 at 5:54 pm

  In sfarsit am aflat cine esti 🙂

 3. legionarul   May 28, 2014 at 5:24 am

  NU AI AVUT CUM !!!

 4. Ziar15minute   May 28, 2014 at 8:08 am

  Ei bine, cand ne vom vedea fata in fata…am sa te salut cu un salut legionar, ca sa vezi două lucruri: 1. Legionar sunt şi eu, cu sufletul, nu ţigan cum crezi tu. 2. Te stimez pentru faptul ca susţii o doctrină cvasi-politică.

  N-am să te deconspir în public…n-are rost să-ţi pierzi diverse calităţi din cauza unei “iubiri ascunse”.

  PS: Chiar dacă ai spus că te-ai abţinut cu greu să nu mă scuipi…te iert…meriţi!

Leave a Reply