Tișe a convocat conferință de presă în grabă ca să-i aducă jigniri Șefului Gărzii de Mediu

Alin_TișeIeri, la ora 11:30, mass-media din județul Cluj era invitată la o conferință de presă organizată ad-hoc, cu începere de la ora 12:30.

Dincolo de faptul că, încă odată, Alin Păunel Tișe își bate joc de presa dinafara municipiului Cluj Napoca, lucrurile petrecute la respectiva conferință de presă au fost un adevărat deliciu pentru mass-media care a reușit să ajungă.

“Un domn foarte vioi, ca sa nu spun imbecil, îmi cer scuze, noul șef de la Garda de Mediu, a declarat, dacă informația e corecta, că, de fapt, merge din nou să amendeze Consilul Județean, ca doar CJ încălca legea. El, de-abia pus director!” a spus Alin Tișe azi, vizibil indignat – citat de ZiardeCluj.ro

Care este motivul pentru care Alin Tișe l-a beștelit pe Ioan Burj, șeful Gărzii de Mediu? Păi simplu, acesta din urmă a formulat o plângere penală împotriva Consiliului Județean Cluj pentru proasta gestiune a rampei de deșeuri din Pata Rât.

“Am făcut o sesizare penală care își urmează cursul și săptămâna asta demaram un control la depozitul de la Pata Rât și o să-l finalizam probabil săptămâna viitoare.”, a declarat Burj, pentru postul de televiziune NCN.

Revenind la modul discreționar și discriminatoriu a relației dintre forul deliberativ județean și mass-media dinafara municipiului-reședință de județ, profităm de această ocazie pentru a reaminti forului condus de Păunel Tișe faptul că mai are două zile să ne răspundă la cererea formulată și întemeiată pe legea 544/2001 prin care solicităm informații foarte prețioase despre relațiile economice dintre Tișe și prietenii lui.