Taloș nu se dezminte – un nou atac la adresa familiei primarului

Trebuie să ai mult curaj ca, într-o postare pe rețelele de socializare, să ataci verbal familia și copiii cuiva, iar brokerul de asigurări, Florin-Liviu Taloș, dă dovadă de curaj.

Practic, în această săptămână, Taloș a postat un nou atac la adresa familiei primarului ghirișean, pe care-l acuză că-și „duce copilul la grădiniță cu mașina și șoferul instituției primăriei”.

Ceea ce este și mai grav e faptul că anumite conturi fictive de facebook, care se recomandă a fi entități jurnalistice, au preluat declarația brokerului și au distribuit-o, atacând la rândul lor familia lui Dorin Lojigan.

Primarul a declarat, în repetate rânduri, că nu va mai tolera atacuri la adresa familiei sale, însă până la acest moment nu a avut o luare de poziție vehementă vis-a-vis de acest aspect. Noi așteptăm un răspuns vehement al lui Dorin Lojigan, la care vom achiesa, în condițiile în care NIMENI nu are dreptul să atace familia și copiii NIMĂNUI.

Totodată, trebuie menționat că ultima persoană care a apelat la atacuri atât de virulente la adresa primarului, Florin Ștefan Șimon, a fost acționat în instanță de Dorin Lojigan.