Societatea Prival DONEAZĂ un computer tomograf Spitalului din Turda

vulcanescu privalDeputatul de Turda, Mircea Irimie, a postat un articol pe pagina persoanlă de facebook prin care informează publicul larg cu privire la demersul filantropic realizat de societatea Prival, cea care va dona Spitalului Municipal Turda un computer tomograf second hand, achiziționat din Italia.

”RAZVAN VULCANESCU, SECRETAR DE STAT ÎN MINISTERUL SĂNĂTĂȚII ÎN VIZITA LA SOCIETATEA ” PRIVAL ” DIN TURDA .
CONDUCEREA SC PRIVAL AU ACHIZIȚIONAT UN COMPUTER TOMOGRAF DIN ITALIA PE CARE ÎL VOR DONA SPITALULUI MUNICIPAL TURDEAN. DEȘI APARATUL ESTE SECOND HAND ( UNUL NOU COSTÂND INTRE 600 000 DE EURO ȘI 2 MILIOANE DE EURO ) EL VINE CU TOATE REVIZIILE EFECTUATE FIIND ÎN PERFECTA STARE DE FUNCȚIONARE . SC PRIVAL ASIGURA ȘI ASISTENTA TEHNICA DE SPECIALITATE DE LA INSTALARE , PUNERE ÎN FOLOSINȚĂ ȘI O PERIOADA DE SPECIALIZARE A OPERATORILOR ACESTUI C. T .
TOTODATĂ AU ACHIZIȚIONAT ÎNCĂ UN COMPUTER TOMOGRAF IDENTIC CARE VA FI DONAT DE ASEMENEA SPITALULUI PENTRU PIESE DE SCHIMB. PANA LA ACEST MOMENT ORICINE AVEA NEVOIE DE O INVESTIGAȚIE ERA NEVOIT SA SE DEPLASEZE LA CLUJ NAPOCA .
DOMNUL VULCANESCU I-A FELICITAT PE ACEȘTI OAMENI INIMOȘI CARE AU DĂRUIT COMUNITĂȚII TURDENI ACEST COMPUTER TOMOGRAF ȘI A PROMIS CA VA DA TOT SPRIJINUL PENTRU OBȚINEREA DE AVIZE ȘI AUTORIZAȚII PROMIȚÂND CA VA REVENI LA TURDA LA PUNEREA ÎN FUNCȚIUNE. BRAVO ACESTOR OAMENI DE SUFLET !” a scris Irimie pe facebook.

Computerele tomograf sunt foarte utile în determinarea gravității unor afecțiuni serioase la nivel cerebral și nu numai, cu ajutorul acestor echipamente putând fi diagnosticate formațiuni tumorale, hemoragii, precum și alte afecțiuni pentru diagnosticarea cărora cetățenii ar fi trebuit să se deplaseze la Cluj Napoca.

Leave a Reply