Ședință de consiliu local cu citate din DEX

Începutul de an a fost unul exploziv la Câmpia Turzii. Astfel că, în prima ședință de Consiliu local a anului, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a fost dur atacat de opoziția din Consiliu. Este vorba despre proiectul de hotărâre privind inventarierea Domeniului public al municipiului.
“Ați prezentat un proiect de toată flota” a comentat consilierul Vasile Toth, făcând referire la faptul că în inventarul propus spre dezbatere erau foarte multe inadvertențe. Tot în acest sens Monica Uioreanu,consilier PSD, a atras atenția asupra faptului că Incubatorul de afaceri are o valoare diferită față de anii anteriori, lucru care nu se poate face fără aprobarea Consiliului Local.
După multe replici mai mult sau mai puțin dure schimbate între consilierii locali, schimburile de replici s-au finalizat cu citatul dat de consilierul Gheorghe Rece din DEX(Dicționarul Explicativ al Limbii Române), citat în care se explica semnificația cuvântului “ipocrit”
În replică, primarul Dorin Lojigan, a meționat faptul că un asemenea inventar nu s-a mai facut de peste 15 ani și redactarea lui este deosebit de complexă.
Gabriela Cărtuță