Salina Turda a primit distincția „Onoare pentru Cluj”

Joi, 22 decembrie 2016, în Sala Mare a Palatului Administrativ, în cadrul reuniunii Colegiului Prefectural, a avut loc a V-a ediţie „ONOARE PENTRU CLUJ”. La acest eveniment, prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, a oferit cea mai înaltă distincţie unor personalităţi și unor instituţii, care, prin activitatea lor admirabilă în diferite domenii, au contribuit la promovarea pozitivă a imaginii Clujului pe plan național și internațional. Distincţiile „ONOARE PENTRU CLUJ” 2016 au fost acordate astfel:
1. Activitate misionară: P.S. Florentin Crihălmeanu, Episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla; 2. Onoare şi demnitate: Comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, General – maior Dr. Ioan Manci; 3. Diplomaţie şi carieră academică: Prof. Univ. Dr. Vasile Puşcaş, Universitatea „Babeş-Bolyai”
4. Artă- teatru şi film: Maestrul Dorel Vişan
5. Cercetare ştiinţifică: Prof. Univ. Dr. Daniel David, Prorector al Universităţii „Babeş-Bolyai”
6. Educaţie: Şcoala Gimnazială „Ioan Bob” Cluj-Napoca
7. Sănătate: Prof. Univ. Dr. Marcel Tanţău, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”
8. Mediu de afaceri: S.C. Electrogrup S.A.
9. Turism: S.C. Salina Turda S.A.
10. ONG – voluntariat: Crucea Roşie Română, Filiala Cluj

„Distinctia “Onoare pentru Cluj” acordata de catre Institutia Prefectului Judetului Cluj, in prag de sarbatoare are o semnificatie aparte. Este o distinctie care ne onoreaza si, totodata, ne obliga sa pastram inaltele standarde si bune practici in materie de turism. Ne reprezentam cu drag judetul, atat pe plan national, cat si international.”, a declarat Simona Baciu.