S-a terminat cu BINE(le)

În acest sfârșit de săptămână, la București a avut loc congresul național al Partidului România Mare, prilej cu care naționaliștii care, după moartea lui Corneliu Vadim Tudor s-au văzut fără identitate și fără lider, și-au ales noua structură de conducere a partidului.

Noul președinte ales al Partidului România Mare este Victor Teodor Iovici, care în urmă cu câteva mandate a ocupat funcția de viceprimar al municipiului București.

„Din conducera centrală a partidului mai fac parte printre altii: Vasile Popa – Prim-vicepreședinte, Ion Nuica, Ion Dabuleanu, Tătaru Constantin, Bosnea Viorel, Stan Nicușor și Andronache Emanuel – Vicepreședinți, Radu Comanici – Secretar General, Radu Mihail Geonea – Secretar General Adjunct, Vlad Alangiu – Președinte OTRM, Mutafela Daniel, Constantin Aurelian, Berceanu Gheorghe – secretari executivi.”, scrie Ziarul Tricolorul.

Alegerea lui Victor Iovici în fruntea PRM-ului reprezintă un moment de cotitură pentru Blocul Inițiativei Naționale în Europa, în condițiile în care PRM-iștii doresc a-și păstra identitatea proprie, independent de alianța cu PRU și Noua Dreaptă.

Astfel, inclusiv președintele partidului și-a manifestat intenția de a se rupe de alianța cu PRU și Noua Dreaptă și de a merge, politic vorbind, pe un făgaș propriu.