Presupusă altercație, între persoane publice, la Câmpia Turzii

Mai multe persoane din sferele PSD-ului de la Câmpia Turzii, în frunte cu consilierul județean, Petre Pop, au reclamat faptul că ieri după-amiază, în parcarea magazinului LIDL din localitate ar fi avut loc o altercație între Cristian Maier, de la PSD și directorul Domeniului Public Câmpia Turzii, Horațiu Mândruțiu.

L-am sunat pe Mândruțiu să vedem care este și părerea acestuia despre acest subiect, deoarece versiunea PSD-ului o cunoșteam.

„Nu a fost, nicidecum, o altercație. I-am cerut câteva explicații cu privire la niște lucruri. Atâta tot, nicidecum nu a fost o altercație”, a spus Mândruțiu.

De altfel, nu este prima dată când Cristi Maier se află în centrul unui scandal în care acuză pe cineva de violențe.

În vara lui 2009, în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, Maier (pe atunci membru PDL) îl acuza pe Florin Cuc (pe atunci, membru PSD) de faptul că l-ar fi sechestrat și l-ar fi amenințat, folosind un dispozitiv de electroșocuri.

În cadrul unei conferințe de presă ulterioare, Florin Cuc a prezentat „aparatul cu electroșocuri”, care era defapt o lanternă de culoare neagră.

Cristi Maier nu a depus plângere, în 2009, împotriva lui Florin Cuc, fapt care a alimentat zvonurile potrivit cărora ar fi scornit povestea. Este interesant de văzut dacă va depune plângere acum.