Potaissa Turda zboară acolo unde se avântă doar vulturii

Adică pe cele mai înalte culmi ale handbalului românesc și ale celui european.

După victoria de aseară, 30-29 cu campioana națională, Dinamo București, jucătorii Potaissei dau o palmă morală tuturor acelora care, din interese politice, acuză administrația locală de faptul că varsă prea mulți bani în conturile clubului.

Trebuie să ne mândrim cu ei, pentru că sunt performerii sportivi cei mai apreciați, pentru că duc numele Turzii în toată Europa și pentru că, alături de Salina Turda, sunt cel mai sustenabil brand al Turzii.

În acest week-end vor juca la Kosovo în Cupa Challenge, iar victoria din meciul de ieri le-a dat aripi, astfel că vor trece peste kosovari fără nicio problemă (da, iarăși face Ovidiu Bucur profeții).

Sunt mândru că-i cunosc pe câțiva dintre acești minunați sportivi, acești oameni de valoare ai Turzii și consider că ar trebui să-i susținem fără discuții și să ne mândrim cu ei, pentru că ei fac performanță în condițiile în care au cel mai mic buget din Liga Zimbrilor și, de multe ori, joacă accidentați.

Iar cât îl privește pe Nenad Savic, pe care eu îl consider stâlpul de temelie al echipei, acest om este un gladiator desăvârșit, un munte de ambiție, de forță și de determinare și consider că dacă Nenad se va retrage vreodată (da, asta am vrut să spun), va trebui să-l clonăm, pentru că este un exemplu de determinare pentru toți colegii lui.

Felicitări, băieți! Felicitări că ne faceți mândri în fiecare zi, la fiecare meci, indiferent de adversar! Pe plan sportiv, sunteți singurii care nu dezamăgiți niciodată și de-asta vă suntem recunoscători, noi cei care ne mai uităm, din când în când, la un meci de handbal, ca să ne amintim ce înseamnă să fii și sportiv, dar și bărbat adevărat.