Potaissa Turda joacă astăzi DERBY-UL etapei

În această după-amiază, de la orele 15:00, în Sala Chiajna din județul Ilfov, AHC Potaissa Turda dă piept cu principala urmăritoare din cursa pentru titlu, Steaua București.

Meciul va fi televizat de Telekom TV și DigiSport 1, iar băieții noștri sunt ultra-motivați să câștige, mai ales în condițiile în care o victorie cu Steaua le-ar cimenta poziția de lider în Liga Zimbrilor.

Turdenii vin după o serie impresionantă de victorii, în timp ce militarii sunt cu moralul la pământ, fiind învinși în etapa anterioară de HC Dobrogea Sud Constanța.

Pe de altă parte, se pune și problema unei revanșe, în condițiile în care în prima etapă a acestui campionat, Potaissa a pierdut, pe teren propriu, împotriva formației roș-albastre, cu scorul de 22-21.

Dacă este să analizăm evoluțiile dintre cele două formații, cu două excepții, acestea au fost strânse, diferența făcându-se la nivel de un singur gol, astfel că iubitorii handbalului vor avea parte de un regal în această după-amiază, pe DigiSport 1 și Telekom TV.

HAI POTAISSA!