Planul dodecimal al consilierului județean, Cristian Haiduc

Adunarea Generală a PNL Câmpia Turzii, care a avut loc săptămâna trecută, prilej cu care s-a ales noul Birou Politic Local al partidului, a marcat și un prilej pentru unul dintre cele mai savuroase și mai pline de viziune discursuri politice care ne-a fost dat să le-ascultăm în ultimii ani.

Astfel, în momentul în care și-a predat mandatul de copreședinte al liberalilor ghirișeni, consilierul județean, Cristian Haiduc, a prezentat viziunea sa pentru Câmpia Turzii, în următorii 20 de ani.

„Pe partea dreaptă, cum vii de la Turda, există chiar la intrare în oraș, trei zone cu potențial industrial: Parcul Industrial, Zona Industrială Reif și Combinatul Metalurgic. Aici se pot înființa nenumărate hale și uzine care să contribuie la planul PNL de a reindustrializa Câmpia Turzii. Apoi, traversând, observăm că și pe partea stângă există hale, există investitori și există potențial de dezvoltare.

Venim în jos, spre ieșirea spre luna și avem în partea dreaptă Parcul Mare (berc) și complexul „La Trei Lacuri”, despărțite de Arieș, dar putem să-i modificăm albia Arieșului, astfel încât Parcul Mare și complexul să se unească într-o zonă de agrement cum rar mai găsești în Transilvania.

Totodată, în comuna Luna, la câțiva pași de Câmpia Turzii, se va dezvolta Parcul Industrial Tetarom 5, de 137 de hectare. Astfel, Câmpia Turzii și zona limitrofă are șansa de a deveni un pol industrial unic în România”, a spus Haiduc.