Petre Pop contestă procedura de deszăpezire

Consilierul județean PSD, Petre Pop, a postat pe rețelele de socializare o luare de poziție vis-a-vis de activitatea de deszăpezire de la Câmpia Turzii.

„În această dimineață am fost întrebat de vecini: ,,-de ce pe strada noastră nu se curăță, nu se aruncă nisip si material antiderapant, doar suntem in zona A de impozitare, că doar pe o stradă mai încolo care este in zona B se aruncă si se curată zilinic? Zâmbind le-am răspuns că acolo își face casa primarul, aici stă un Psd-ist iar în mentalul lor acolo unde stă un Psd-ist, toți cetățenii sunt Psd-isti și cum PNL a pierdut alegerile in 2016 la Câmpia Turzii în ,,orașul pentru fiecare pnl-ist” o să primim servicii ( pe banii nostri), selectiv, dacă suntem cuminți si ne iartă șeful orașului!”, a scris Pop pe facebook.

Consilierul județean a postat și o poză cu strada Daciei, dar nu a postat și cu strada Independenței.

L-am contactat pe directorul general al Domeniul Public Câmpia Turzii S.A., Horațiu Mândruțiu, pentru a vedea care este poziția acestuia vis-a-vis de acuzațiile consilierului județean.

„Se intervine pe toate strazile in functie de prioritati, pana la ultima fundatura (ex. Str. Calea Turzii din cartier Lut)…rugam putina rabdare, iar daca cineva e inzapezit sa sune la DP pentru a interveni promt în respectiva urgenta”, a spus Horațiu Mândruțiu.