Pe surse: Disensiuni în sânul CSM Câmpia Turzii

La urechile redactorilor noștri au apărut zvonuri cu privire la o serie de disensiuni și tensiuni din interiorul formației de fotbal a CSM Câmpia Turzii, echipă care evoluează în Liga a IV-a.

Din informațiile neconfirmate oficial, se pare că unul dintre jucători ar fi nemulțumit de condițiile de la echipă și ar vrea să părăsească formația, deși suntem în plin sezon.

Evident că o astfel de întâmplare ar decredibiliza proiectul fotbalistic al CSM Câmpia Turzii, astfel că am luat legătura cu președintele clubului, Viorel Crișan.

„Tensiuni există tot timpul. Jucătorul s-a supărat că a fost schimbat la meciul cu Apahida, e un lucru normal, care denotă atașamentul său față de club, dar de acolo până la disensiuni sau alte povești, nu se pune problema.”, a precizat Viorel Crișan.

Situația Clubului Sportiv Municipal Câmpia Turzii este una delicată, din punct de vedere economic, din pricina faptului că, deși suntem în luna septembrie, oficialii clubului nu au reușit să acceseze finanțarea nerambursabilă în baza legii 350/2005.