Pe ei îi iubește Dumnezeu – tinerii care au sfidat moartea

Douăzeci de zile au trecut decând doi tineri frumoși din Câmpia Turzii au fost la un pas de-o tragedie, în urma unui accident rutier produs pe strada Gheorghe Barițiu din localitate.

În urma accidentului, ambii au fost spitalizați la Cluj, iar pentru unul dintre ei s-a desfășurat o reală mobilizare generală pentru donare de sânge, mobilizare care a demonstrat două lucruri: 1. Tinerii din Câmpia Turzii și Turda au suflet mare și-și ajută confrații la nevoie și 2. Răzvan Turcu este apreciat în rândul colegilor săi.

Ei bine, astăzi, la 20 de zile de la cumplitul accident prin care-au trecut, situația lor este înspre bine.

Dacian Onacă, șoferul BMW-ului, a fost externat și a dat o reală probă de bărbăție, recunoscând public faptul că accidentul s-a produs din vina lui.

În schimb, Răzvan Turcu mai are de stat în spital, dar ceea ce este important este că, din informațiile pe care le primim aproape zilnic cu privire la el, rezultă faptul că a depășit perioada critică și prietenii îl așteaptă acasă.

Scriem acest articol deoarece experiența celor doi tineri frumoși din Câmpia Turzii este o pildă de viață pentru copii și adulți deopotrivă, o pildă care spune că atunci când vrei să trăiești, când Dumnezeu te iubește și când oamenii se roagă pentru tine, poți să supraviețuiești oricărei încercări.

Redacția Ziarului „15 minute” le transmite ambilor tineri multă sănătate și curaj în tot ceea ce-și propun!