Parcul industrial Câmpia Turzii a devenit un fapt

parcÎncepem cu „răutățile” dis de dimineață, dragi prieteni, comentând cel mai important eveniment al săptămânii care a trecut, înregistrarea la Ministerul Muncii a Parcului Industrial Câmpia Turzii.

Spunem ”răutăți” pentru simplul fapt că Ziarul 15 minute își asumă o parte din ”vina” creării acestui parc industrial, atât de necesar în rândul șomerilor de la Câmpia Turzii, parc industrial care a venit ca o mănușă pentru cetățeni, grație muncii executivului și grație…unei investigații ”15 minute” care a determinat crearea acestui parc industrial.

În urmă cu aproape șase luni, ziarul nostru dezvăluia faptul că Tetarom, societatea județului Cluj care administrează parcuri industriale, nu are NICIO INTENȚIE de a construi un astfel de parc la Câmpia Turzii. Acea investigație a cam zguduit activitatea de la Primărie, dar i-a și ambiționat pe Radu Hanga &co. să ne dea ”o palmă” metaforică și să ne demonstreze că, defapt, n-am demonstrat nimic.

Așa s-a născut ideea Parc Industrial Câmpia Turzii, idee pe care Radu Hanga a gândit-o într-o zi de vineri, o zi ploioasă, dar glorioasă pentru oraș.

Astfel, după ce a gândit ideea, și-a însărcinat colegii, pe Avram Gal și Petre Pop să pună în aplicare ideea și iată că la început de decembrie, Câmpia Turzii nu numai că are parc industrial, dar conform unor informații venite de la Avram Gal, ar putea avea și investitori italieni care vor veni să-și extindă activitatea la Câmpia Turzii.

Acesta este motivul pentru care viceprimarul din Câmpia Turzii este plecat, actualmente, într-o delegație fulminantă, în Italia. ”Voi vorbi cu italienii. Fac mobilă din poliuretan și au intenția să-și extindă activitatea către Europa de Est, poate voi reuși să-i conving să vină la Câmpia Turzii”, a spus Avram Gal.

Este de așteptat ca acest parc industrial să înceapă să fie populat din luna iunie a anului viitor, ceea ce ar însemna o reală gură de oxigen pentru cetățeni și pentru viața socială a municipiului Câmpia Turzii.

Leave a Reply