(Pamflet) Kim Jong-Petre și-a dat afară din partid adversarii

Cozmin Sașa și Cristi Maier – cei mai carismatici social-democrați și singurii care nu erau în acord cu orânduirea actuală, au fost excluși din rândurile partidului, în cadrul unei ședințe maraton, care a început ieri la orele 12:00 și la care au participat chiar și membri de partid care erau angajați ai societăților de stat (probabil și-au luat liber și benzina din Duster au plătit-o din banii proprii).

Celor doi excluși li s-au adus acuzații potrivit cărora ar fi văduvit imaginea partidului (wow, că de altfel imaginea lor e superbă, doar cu compasuri și echere) prin ieșirile lor publice (probabil că lui Petrică nu-i place cum cântă Cozmin la chitară).

Totodată, Cristi Maier a picat victimă unui conflict mai vechi pe care l-a avut cu Gabriel David – în momentul în care l-a numit pe acesta din urmă „incult”.

Nu știm ce efect va avea această decizie a biroului local al PSD Câmpia Turzii, însă ceea ce este clar e că-n ultimii ani, PSD Câmpia Turzii a pierdut mai mulți oameni a căror unică vină a fost aceea de a nu-l iubi prea mult pe un oarecare lider – un fel de Kim Jong-un al Câmpiei Turzii.


Acest articol este un pamflet, la fel de pamflet fiind și fotografia atașată articolului.