Ovidiu Bucur: „EHF Cup – pohta ce-o pohtim!”

Ovidiu_Adrian_BucurOare cât de mult se bucură dobrogenii pentru victoria de ieri, din compania juniorilor de la Potaissa Turda?

Dar oare cât de mult se bucură Federația pentru faptul că, prin nereprogramarea jocurilor Potaissei, au încurcat echipa turdeană îndeajuns încât să nu ajungă în finala mare a Ligii Zimbrilor?

Ei bine, nu la fel de mult pe cât se vor bucura iubitorii handbalului din Turda în meciul de miercuri, când AHC Potaissa Turda, cu echipa COMPLETĂ și ODIHNITĂ va mătura parchetul cu jucătorii de la HC Dobrogea Sud Constanța, demonstrându-le miticilor de la București că handbalul se joacă și se joacă bine și în interiorul arcului carpatic.

Da, domnilor, Potaissa Turda va învinge miercuri, indiferent ce veți face voi, indiferent ce brigadă de arbitrii ați delegat și indiferent câte bețe în roate ați pus echipei noastre, iar după ce va învinge și va cuceri medaliile de bronz, Potaissa Turda se va califica în EHF Cup, acolo unde sunt bani și acolo unde HC Dobrogea Sud jinduie să se califice – nu de-alta, dar așa știu miticii să facă sport, doar pe buza prăpastiei și cu gândul la insolvență.

Handbaliștii Potaissei MERITĂ să câștige bronzul și MERITĂ să joace în EHF Cup pentru că au ajuns în finala Challenge Cup, în ciuda opoziției oficialilor de la federație, în ciuda bugetului redus, în ciuda programului draconic, ei au făcut performanță, în timp ce echipele „preaiubite” ale Federației s-au făcut de minune.

Cineva trebuie să o spună și mi-am asumat eu această responsabilitate, să spun lucrurilor pe nume și să nu-i mai lăsăm pe cei ce vor ca handbalul să se joace doar „între ei” să creadă că pot învinge sufletele Magnificilor de la Turda.

Așadar, Flaviu Sâsâeac, Horațiu Gal, Ovidiu Gal, Nenad Savic, Georgică Cântec, Radu Lazăr, Adrian Țenghea, Cristian Adomnicăi, Silvian Amihăiesii, Ludovic Varo, Ionuț Rotaru, Roland Thalmaier, Roman Zacaciurin, Alex Laszlo, Vlad Bulgaria, Răzvan Pavel, Ionuț Ștef, Teo Pințoiu și Ionuț Mercean, noi … cei care vă susținem moral și spiritual, nu așteptăm performanță de la voi, noi suntem siguri că voi o veți obține și deja vă felicităm pentru cucerirea medaliilor de bronz.

Restul … veți face voi, miercuri!

Hai Potaissa!