Ovidiu Bucur: „Ce le mai dați ungurilor?”

Ovidiu_Adrian_BucurExista o vreme când politicianul român își risca inclusiv viața pentru principiile și idealurile lui sau pentru dezvoltarea națiunii române. Acum, nu numai că nu-și riscă viețile, dar și-ar vinde mamele și tații ca să stea ei liniștiți în fruntea țării.

Așa se face că, în mai puțin de doi ani, atât PNL cât și PSD au plecat capul în fața UDMR-ului pentru propriile interese de partid.

Primii care au greșit au fost liberalii clujeni, care le-au promis plăcuțe bilingve, funcții de viceprimari, zile ale culturii, de toate ungurilor doar pentru ca Alin Tișe să devină președinte al Consiliului Județean Cluj.

Acum a venit rândul PSD-ului să fie darnic cu ungurii. Steagul secuiesc, extinderea folosirii limbii materne, dar mai ales … „15 martie – Zi Națională în România”.

Păi cum vine asta, prăduitori de țară, să pui sub același statut Unirea Mică, Unirea Mare, Ziua Eroilor și Ziua Maghiarilor de pretutindeni?

Oare toți politrucii ăștia care, vremelnic, distrug viața românilor, au uitat că populația maghiară de pe teritoriul româniei însumează doar 6,5% din populația totală, în conformitate cu rezultatele recensământului din 2011?

Oare câte alte drepturi și libertăți le veți mai da ungurilor doar ca să puteți voi să sugeți din avuția țării ăsteia?

Iar voi, patrioți și naționaliști doar cu numele, voi ăștia care vă ascundeți în spatele crucii celtice și a unei imagini stilizate a lui Vlad Țepeș … voi ați murit, ați amuțit sau sunteți mai fascinați de homosexuali decât de țara voastră? Voi nu mai aveți nimic de spus atunci când partidele mari vând și batjocoresc țara prin trocuri murdare cu ungurii?

Dar voi, tineri liberi și cugetători, care vă treziți să protestați doar când primiți cașcavalul de rigoare sau când sunteți trimiși în stradă de multinaționale, acum când Transilvania este pe cale să fie prostituata ungurilor, acum nu mai aveți nimic de spus?

Vai și-amar de țara asta și de noi, toți cei care o iubim, dar vai și-amar și de vânzătorii de țară și de neam, de șlehtele de trădători, indiferent de partid și indiferent de culoarea politică. Istoria nu vă va ierta și-n curând vă veți mira de ce cădeți în sondaje precum muștele după ce pulverizezi „Raid” pe ele.

Ați vândut țara asta și interesele ei, ați vândut pădurile, resursele minerale, iar acum urinați pe osemintele celor care-au murit la Ip, Treznea, Hărcana, Arad și-n multe alte locuri, zdrobiți de paturile armelor hortiste sau spintecați de baionetele lor.

„N-au știut să vă taie la vreme”, spunea o replică din filmul „Vlad Țepeș” … ei bine n-au știut, dar nu-i târziu!

Ați uitat de Oarba de Mureș, unde zeci de mii de ostași români au pierit sub gloanțele maghiare și ați uitat că politicieni mult mai mari și mai falnici decât voi au dus armata română până-n Budapesta … voi aduceți Budapesta la Cluj. Halal!

Mă opresc aici, că dacă voi continua, voi începe să lovesc verbal și nu vreau … nu este momentul, dar VA VENI VREMEA CÂND TOȚI VÂNZĂTORII DE NEAM ȘI ȚARĂ SĂ VINĂ ÎN FAȚA JUDECĂȚII POPORULUI!