Oare Pomohaci n-are alte griji înafară de a se plânge de presă?

Fostul preot, Cristian Pomohaci, a trimis o scrisoare deschisă comisiilor de cultură și mass-media din Camera Deputaților și Senat, prin care se plânge de atacurile îndreptate de presă către persoana sa.

Acesta „deplânge” și faptul că reprezentanții Consiliului Național al Audiovizualului au o atitudine pasivă vis-a-vis de manifestările fie sarcastice, fie serioase ale diverșilor jurnaliști împotriva sa.

Interesant este faptul că, înafară de a se plânge de atitudinea presei, Pomohaci n-a adus nicio dovadă împotriva acuzațiilor de homosexualitate și pedofilie care i s-au adus de către mai mulți tineri, în ultimele trei luni.

Pe de altă parte, nu trebuie uitat faptul că, în concepția populară, numele „Pomohaci” a devenit sinonim cu pedofilia și homosexualitatea, or … când un asemenea lucru se petrece, fie combați acuzațiile, fie taci, iar Pomohaci a refuzat ambele variante, preferând să nu combată acuzațiile, dar să se plângă de atitudinea presei.

Nu doar presa „îl vorbește pe Pomohaci”, ci întreg poporul român, care are o minimă cunoaștere a valorilor morale pe care Pomohaci se pare că le-a încălcat.