O PICĂTURĂ DE FERICIRE

Elevii Școlii Gimnaziale ”Pavel Dan” din Tritenii de Jos, membrii ai Clubului IMPACT- ”Agenții comunității”, demarează proiectul anului 2017- 2018, numit ‚,O picătură de fericire”, adresat bătrânilor vulnerabili, de pe raza comunei Tritenii de Jos. Prin proiectul nostru ne propunem să sprijinim un număr de 11 bătrâni care sunt neajutorați din cauza bolii, sărăciei sau singurătății. Dorim să fim alături de acești bătrâni prin oferire de cadouri (haine, alimente și produse de igienă), care să le ușureze pe termen mediu și lung zilele bătrâneții. Vrem să- i ajutăm să zâmbească și să se bucure din plin de fiecare zi.
După finalizarea proiectului, ne propunem să păstrăm legătura cu acești bunici și periodic să- i vizităm, să- i ajutăm la treburi casnice și să le oferim atenții simbolice, care să le amintească permanent că nu sunt singuri și neajutorați.
În data de 21.12.2017, Clubul IMPACT a organizat Târgul de Crăciun cu scop caritabil, iar fondurile adunate vor fi folosite pentru finanțarea proiectelor viitoare. În cadrul târgului s- au desfășurat diverse ateliere, precum: ornamente de Crăciun, expoziție de carte- cu vânzare, tombolă cu premii, ateliere de creație, jocuri distractive și un stand cu gustări.
Clubul IMPACT- ”Agenții comunității” de la Școala Gimnazială ”Pavel Dan” din Tritenii de Jos vă urează SĂRBĂTORI FERICITE!