O idee pentru europarlamentarul, Daniel Buda

Am observat că liberalul, Daniel Buda, este printre cei mai harnici europarlamentari români și, având în vedere că vrea să-și continue mandatul de europarlamentar și după viitoarea sesiune electorală, am decis să-i dăm o temă de lucru.

Astfel, nu odată s-a întâmplat că românii să cumpere autoturisme second-hand, aduse din străinătate, cu celebra poveste „a fost a unor bătrâni, care nu s-au plimbat decât la cumpărături cu mașina”, pentru ca ulterior să afle diverse defecte ale mașinii sau chiar că aceasta a fost implicată în accidente rutiere.

Știm cu toții că se întâmplă ca samsarii de autoturisme să aducă în țară mașini lovite în diverse accidente rutiere, pe care apoi le repară pe la diverse ateliere de mecanică sau tinichigerie auto și le scot la vânzare, punând în pericol viețile potențialilor cumpărători.

Așadar, îl provocăm pe liberalul, Daniel Buda, să promoveze un proiect de lege la nivel european prin care toate autoturismele care sunt scoase din țară în vederea vânzării în alt stat al UE să fie însoțite, OBLIGATORIU, de un trecut al autoturismului, semnat și ștampilat de poliția și registrul auto de unde provine autoturismul.

Astfel s-ar pune stop samsarilor care vând adevărate „ligheane” la preț de mașină valabilă.

Ce ziceți, domnule Daniel Buda?