Mircea Irimie transmite felicitări Adelei Zai

Secretarul de stat în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, Mircea Irimie, a transmis un mesaj de felicitare Adelei Zai, care a reprezentat cu succes Turda la Gala Excelenței în Asistența Socială, organizată ieri la Atheneul Român.

„Nominalizarea doamnei Adela Zai și participarea în clasamentul celor trei cel mai apreciați muncitori din domeniul Asistentei Sociale la nivel național nu a fost decât o formalitate și pentru toți cei care au participat la evenimentul desfășurat la Ateneul Roman un moment artistic deosebit de frumos .
Adevăratul Premiu pentru Adela Zai este zâmbetul și încrederea beneficiarilor muncii și devotamentului ei. Adevăratul Premiu pentru Adela este câștigat de cei cărora le este destinat întreg serviciul de asistenta sociala . Și nu în ultimul rand un mare PREMIU este colectivul minunat , unit și dăruit unor cauze nobile . ”, a spus Irimie.

Susținerea secretarului de stat a fost cu atât mai intensă, cu cât Irimie a participat la gală, alături de deputatul, Cristina Burciu, tocmai pentru a fi alături de turdeanca, Adela Zai.