Mihai Seplecan își pregătește revenirea în spectrul public?

UPDATE – IATĂ FOTOGRAFIA POSTATĂ DE MIHAI SEPLECAN PE FACEBOOK:


Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a republicat o fotografie cu o notă informativă pe care a trimis-o în 2015 către mai multe instituții din România, printre care președintele țării, Klaus Iohannis, șeful SRI, Eduard Helvig.

În respectiva informare, Seplecan scria, în calitate de președinte al Consiliului Județean Cluj, despre presupusa mafie din Cluj, în care, în conformitate cu spusele sale, ar fi inserați oameni de afaceri, politicieni, foști securiști și care, spune acum Seplecan, ar fi și în spatele medicului urolog, Mihai Lucan.

„Mihai Seplecan
35 mins · Edited ·

Încă din 04.12.2015 i-am informat( nume, prenume, legături, interese, locuri de întâlnire) ale sistemul mafiot din județul Cluj in care sunt implicați politicieni, judecători, procurori, milițieni și foști milițieni, directori de regii, oameni de afaceri, avocați, etc.

Președintele României Klaus Iohannis, directorul SRI Eduard Hellvig, adjunctul Florian Coldea cât și pe directorul SRI Cluj Eugen Cecan știau de acest sistem mafiot din județul Cluj. Dar se pare că trebuie să moară oameni sau să se întâmple ceva grav pentru ca ei să intervină. Adresa către aceste personalități a fost trimisă de către mine in calitatea mea de presedente al Consiliului Județean Cluj pe posta specială a SRI Cluj. Țin să menționez că sunt implicați tot aceiași oameni ai sistemului care se afla și in spatele doctorului Mihai Lucan. Au trecut 2 ani și nimeni dintre acești distinși domni sau alte instituții nu au făcut nimic. Voi reveni cu această informare dar o voi înregistra și la DIICOT și DNA structura centrală.”, spune Mihai Seplecan în comentariul care însoțește fotografia.

Îl îndemnăm în mod responsabil pe fostul președinte al CJ Cluj să trimită informarea și către noi, jurnaliștii, sub rezerva că o vom publica, pentru a demasca respectiva mafie … dacă aceasta există.