Lucrările la Hotelul Potaissa au afectat serios restaurantul „Express”

În perioada 2015-2016, Hotelul „Potaissa” din proprietatea societății Salina Turda a fost reabilitat de către o societate din Câmpia Turzii.

Ca urmare a acelor lucrări de reparații, și a instalării defectuoase a unor aparate de aer condiționat, Restaurantul „Express” deținut de jurnalista, Anca Babaioana, a fost inundat, iar tavanul restaurantului este într-o stare jalnică.

La începutul acestui an, reprezentanții Salinei Turda s-au prezentat la restaurant, pentru a găsi o modalitate de a se efectua reparațiile, doar că până la acest moment, respectivele reparații care se impun, adică o radere completă a tavanului, repararea sa cu glet și tragerea unui nou strat de vopsea lavabilă, nu au fost efectuate.

În această săptămână, Anca Babaioana ne-a spus că a purtat discuții cu conducerea Salinei Turda și că a aflat că societatea care a efectuat lucrările la Hotelul Potaissa s-ar afla în insolvență sau chiar în faliment.
Același lucru îl știa și directorul societății Turda Salina Durgău, Simona Baciu.

„Este cunoscut deja faptul că respectiva societate este în faliment. S-a reținut o sumă de garanție pentru buna execuție și, cel mai probabil, lucrarea de reparații care se impune la Restaurant va fi efectuată din suma respectivă, dar de către altă societate”, spune Simona Baciu, care a dorit să întărească ideea potrivit căreia între Salina Turda și firma Ancăi Babaioana nu există nici o divergență și că relațiile dintre cele două societăți sunt printre cele mai normale.

Acum, fie că va fi vorba despre societatea care a efectuat lucrările la Hotel Potaissa, fie că va fi vorba despre altă societate comercială, cineva va trebui să repare Restaurantul Express, deoarece starea actuală a restaurantului a fost puternic influențată de lucrările la hotelul Potaissa.