Lucrările din Piața Mihai Viteazu din Câmpia Turzii evoluează în mod profesionist

În această seară s-au finalizat lucrările de turnare a stratului de binder (stratul de mixtură asfaltică al cărui scop este acela de a lega fundația de stratul de uzură), pe aleea de legătură dintre Piața Mihai Viteazu și strada Laminoriștilor.

În urmă cu o săptămână, chiar edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, superviza lucrările de verificare a nivelului de compactare a fundației, nivel de compactare care atingea 99%, fiind perfect potrivit pentru a se demara lucrările de turnare a stratului de binder.

Așa cum Lojigan afirma chiar săptămâna trecută, ieri și astăzi s-a turnat respectivul strat, urmând ca stratul de uzură să fie turnat fie în acest an, fie la primăvară, în funcție de condițiile meteo.

„Continuă amenajarea si modernizarea centrului orașului nostru!
După finalizarea tuturor intervențiilor necesare pentru buna funcționare a zonei, asfaltăm acum Pta. Mihai Viteazu, în spatele complexului. În decurs de 24 de ore, întreaga zonă va fi redată circulației în condiții de siguranță și calitate. Urmează stratul de uzură anul acesta sau la primăvară, în funcție de condițiile meteo.”, a declarat edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, pe rețelele de socializare.