Lucian Nemeş le vorbeşte cetăţenilor

DRAGII MEI TURDENI,

Realităţile vieţii cotidiene nu-mi permit să vă cunosc si să vă strâng mâna fiecăruia dintre dumneavoastră, de aceea mă văd nevoit să vă adresez câteva rânduri, în speranta că, împreună, vom reusi ceea ce ne dorim cu totii: o viată mai bună, siguranţa zilei de mâine si eliminarea din viaţa politică a nenumăraţilor politicieni care în ultimii ani ne-au inşelat aşteptãrile, promisiunile din campaniile electorale fiind date uitarii dupa ce au fost aleşi!
Tinereţea ce-mi caracterizează spiritul, dorinta de a-mi ajuta semenii si înţelepciunea acumulată în urma experienţei de lucru cu oamenii in calitate de avocat, m-au determinat să mă îndrept spre viata politică, în speranţa că pot să aduc dreptatea si prosperitatea de partea românilor cinstiţi, alături de Dan Diaconescu si ceilalti colegi din Partidul Poporului-Dan Diaconescu. Principiile de la care nu mă abat, îmi permit să nu fiu aservit nici unui grup de interese financiare sau de altă natură, iar experienţa politică acumulatã mă ajută, îngăduindu-mi păstrarea verticalităţii, în luarea tuturor deciziilor politice pentru binele celor din zona noastră.
Sunt convins ca am dovedit în cele cãteva luni de când sunt viceprimar al municipiului Turda că sunt printre puţinii politicieni cărora le pasă, cu adevărat, de popor. Am readus transparenţa în managementul administraţiei locale, am înnoit şi reinstaurat calea dialogului cu cetăţenii oraşului. Am obtinut mandatul de consilier judetean si am fost extrem de aproape să obtin postul de vicepreşedinte al acestui for judeţean. Dar, am renunţat la acel post preferând să încep activitatea în politică prin paşi mărunti, să-i ajut pe concetătenii mei, din zona în care m-am născut si m-am format ca om.
Acum, după discuţii purtate cu mii dintre dumneavoastră, cunoscându-vă problemele, dificultăţile pe care le întâmpinaţi zi de zi si speranţele fiecãruia dintre dvs., sunt pregătit pentru următorul pas si am certitudinea că, mai ales cu ajutorul dumneavoastră, pot reuşi in ceea ce mi-am propus. Am datoria să imi aduc aportul in elaborarea unor legi pentru o tară curată, cinstită si prosperã ! Vreau să repar ceea ce au stricat politicienii din generatia veche, să readuc românul acolo unde îi este locul, într-o lume mai buna!
Stim cu totii că, dacă vrei să reuşeşti în politică, trebuie mai întâi să minti, să furi, să trădezi, să dai spagă mai marilor zilei, să calci în picioare legile, să te ”doară-n cot” de oamenii săraci, să îti facă plăcere să le vorbesti de sus si să le trântesti usa în nas! Ei bine, eu am refuzat să fac toate aceste lucruri si voi dovedi că se poate să fii politician si dacă eşti onest. Dacă si voi v-ati săturat, veniti alături de mine. Sunt tânăr si nepătat, vreau să mă lupt pentru voi, trebuie să ne facem auziţi în Parlamentul României si noi, cei din provincie, pentru că legile se fac si pentru noi! De aceea am nevoie de ajutorul dumneavoastră si dacã mã veţi vota, votul acordat mã va obliga ca timp de patru ani sa fiu în slujba dumneavoastră!
Chiar dacă sunt tânăr, m-am lovit, ca si dumneavoastră, de blocajele sistemului, de caracatita intereselor de grup care a cuprins întreaga tară, deci si Turda, Aiton, Cojocna, Ploscoş ori Sănduleşti. Ati văzut ce au făcut din tara aceasta toate partidele care s-au perindat la putere. Ne-au adus la sapă de lemn în timp ce ei si-au umflat buzunarele si au huzurit pe banii nostri. A venit vremea să dea socoteală! Aşa, nu se mai poate! Este nevoie de un Stat Român, social, puternic, care să lucreze în folosul cetăţeanului şi nu în slujba celor putini si îmbuibati. Numai în acest fel, viaţa noastră, a celor mulţi şi neştiuţi, poate să apuce pe drumul normal si corect, pentru că viaţa se trăieşte la timpul prezent! Dar pentru a determina statul să lucreze în folosul nostru, este necesar ca aceia pe care îi trimitem in Parlament să ne reprezinte interesele să fie de-ai nostri, să fie incoruptibili si să stie ce au de făcut! Nu doresc decât să fac pentru concetătenii mei ceea ce m-au învătat de mic părintii – SA FIU CINSTIT, CORECT ŞI SÃ-MI AJUT APROAPELE!
Mergeţi la vot pe 9 decembrie, acordati-mi încrederea si vă promit că, timp de 4 ani, uşa biroului meu va fi deschisă pentru fiecare dintre dumneavoastrã iar rezolvarea problemelor pe care le aveţi nu va mai fi amânată!
SUNT CONVINS CÃ FIECARE DINTRE DUMNEAVOASTRÃ IŞI DOREŞTE SCHIMBAEA SI ACEST LUCRU SE VA PUTEA REALIZA DACÃ, IN CABINA DE VOT, UNDE DOAR BUNUL DUMNEZEU VÃ VA INSOŢI, MÃ VEŢI VOTA!
AŞA SÃ NE AJUTE DUMNEZEU !

CU RESPECT,

AVOCAT LUCIAN NEMEŞ

CANDIDAT LA CAMERA DEPUTAŢILOR

COLEGIUL NR. 8 T U R D A

Leave a Reply