Irina Racolța – talent nativ la doar 12 ani

This slideshow requires JavaScript.

O vorbă din popor spune că așchia nu sare departe de trunchi, ei bine la fel stau treburile și în cazul artistei Ioana Racolța, interpretă de muzică fado din Câmpia Turzii, pe care Divinitatea a binecuvântat-o cu un copil extrem de talentat.

Irina Racolța, în vârstă de 12 ani, și-a uimit familia și cunoscuții cu talentul său în arte plastice și meșteșugărești.

Astfel, cu o sfoară și o sticlă goală poate să facă adevărate minunății, din mâinile sale iscusite ieșind creații precum cele pe care le puteți vedea în fotografiile din articol.

Ceea ce este și mai interesant este faptul că, după spusele mamei sale, nimeni din familie nu are un asemenea talent, astfel că asemenea creații precum cele ale micuței Irina sunt cu atât mai de apreciat, cu cât a reușit de una singură să le conceapă și să le transforme în practică.

De altfel, Irina Racolța, al cărei pagină de creații este https://www.facebook.com/SfoaraCuloareTalent/, va avea propriul stand de creații la Expo Câmpia Turzii, târgul de meșteșuguri, arte plastice și hand made pe care Primăria Municipiului Câmpia Turzii îl pregătește pentru Zilele Municipiului.

Până la Expo Câmpia Turzii, vă invităm să apreciați creațiile Irinei și să accesați pagina de creații a fetei. Nu uitați să apreciați și să distribuiți, deoarece asemenea copii înzestrați merită cu prisosință să fie promovați!

Bravo, Irina Racolța și bravo părinților care te cresc!