Ioan Moldovan vorbeşte cetăţenilor

Dragi concetățeni,

Sunt un om născut și crescut printre dumneavoastră și din acest motiv Câmpia Turzii este orașul de care într-adevăr îmi pasă!
M-am hotărât să candidez din partea dumneavoastră, ca deputat, având în spate susținerea Partidului Poporului Dan Diaconescu, văzând situația în care a ajuns orașul în care locuim, în care învață și trăiesc copiii și nepoții noștri.
Vedem cu toții cum centrul vieții economice din Câmpia Turzii, Combinatul Metalurgic, construit cu sudoarea părinților și bunicilor noștri, a ajuns în situația să fie închis după 23 de ani de guvernare roșie sau portocalie. Oare unde vor muncii acum copiii și nepoții noștri, vor fi nevoiți să-și caute un rost în viață printre străini, departe de familie și de cei dragi ?
Toate acestea au fost posibile datorită faptului că de-a lungul anilor nu a existat în Parlamentul României un parlamentar căruia să-i pese cu adevărat de oamenii care trăiesc în această zonă, văzând în oameni doar niște votanți de care să profite pentru a ajunge în funcții înalte.
E vremea ca poporul să aibă un cuvânt de spus, nu ciocoii care au vândut și distrus Combinatul Metalurgic, Fabrica de Cărămidă, Serele, toate sursele de venit pe care se bazau locuitorii din Câmpia Turzii și localitățile învecinate.
De aceea, vă solicit votul pe 9 Decembrie pentru a trimite un deputat în Parlamentul României, un om din Câmpia Turzii, căruia îi pasă cu adevărat de dumneavoastră!
Cu respect,
Ioan MOLDOVAN, deputatul tău

One Response to "Ioan Moldovan vorbeşte cetăţenilor"

  1. Turda ProNewz   November 22, 2012 at 7:41 pm

    Uite cine vine sa ne cerseasca votul.Asta a fost mare PSD-ist s-a transformat in viceprimar PDL-ist si acum e PPDD-ist.Eu cred ca este mare TRASEIST.Daca lui Apostu i se spunea Primarul FIFTY-FIFTY lui i se spunea Viceprimarul 100%.A spurcat un partid in care erau oameni simpli si cinstiti.JOS CU MAFIA SI CU TRASEISTII.

Leave a Reply