Infrastructura comunei Tureni atrage milioane de euro in zona

Toamna anului 2017 reprezintă o perioadă de lucru intens și de pregătire pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii la Tureni.

Acest lucru este confirmat de edilul comunei Tureni, Daniela Manaila, care impreuna cu echipa manageriala lucreaza la proiectele de infrastructura care vor transforma localitatea intr-un pol de investiție pe termen lung.

„Avem în lucru un proiect de infrastructură, în valoare de 1,5 milioane de euro, finanțat prin măsura 7.2 de fonduri europene, astfel că odată cu implementarea acestuia vom putea să asfaltăm mare parte din străzile comunei Tureni, dar și o bretea care leagă Tureniul de Comșești”, a spus Daniela Mănăilă.

Tot în materie de asfaltări și reabilitări de drumuri, comuna Tureni implementează un proiect, prin PNDL, în valoare de un milion de euro, pentru asfaltarea drumurilor care fac legătura între satele comunei, precum și a străzilor din alte sate ale comunei, distincte de Tureni.

Deasemenea, administrația locală de la Tureni dorește edificarea unei săli de educație fizică și sport, în localitatea Tureni, investiție care va fi realizată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.
Proiectul privind edificarea sălii de sport se află pe lista sinteză a investițiilor Companiei Naționale de Investiții, pentru anul 2018.