Iată DE CE nu a primit Viișoara nici un ban pe PNDL 2

Una dintre marile dileme ale săptămânii trecute a fost marcată de faptul că Viișoara, comună condusă de Ioan Roman, primar PSD, nu a primit nici un ban pe PNDL 2, în timp ce alte comune mai mici, precum Ploscoșul, au primit.

Am vrut, așadar, să vedem care este motivul pentru care comuna lui Ioan Roman a fost „sărită” de la fonduri guvernamentale și am aflat că pe primul PNDL, care a fost anul trecut, Viișoara a primit bani pentru asfaltarea tuturor străzilor din comună, dar și pentru modernizarea școlii, lucrări în valoare de câteva zeci de miliarde de lei.

Așadar, pentru PNDL 2, Ioan Roman a solicitat bani doar pentru modernizarea târgului de animale din comună și după cum se știe, nici o localitate nu a primit bani pentru un asemenea proiect, astfel că nici la Viișoara nu au venit bani, chiar dacă edilul comunei n-a cerut finanțare pentru altceva.

„Lumea face afirmații și prezumții care nu își au rostul. La Viișoara se muncește și se muncește în folosul cetățeanului”, a spus Ioan Roman.