Ghirișenii vor Compartiment de Primiri Urgențe – petiția noastră crește

spital_campia_turziiÎn urmă cu o lună, Ziarul „15 minute” a demarat o petiție online privind amenajarea unui Compartiment de Primiri Urgențe în cadrul Spitalului Municipal din oraș.

„Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, în fiecare zi, mulți dintre noi au nevoie de servicii medicale de urgență, iar lipsa unui Compartiment de Primiri Urgențe este un obstacol în calea performanței medicale, dar și un pericol omniprezent în viețile noastre.

Administrația locală de la Câmpia Turzii se luptă de aproape un an cu autoritățile de la București pentru obținerea finanțării pentru un Compartiment de Primiri Urgențe, care nu numai că ar oferi fiecăruia dintre noi garanția unor servicii medicale de înaltă clasă, dar ar oferi și Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii resursele financiare și umane necesare pentru livrarea de servicii medicale de ultimă oră.”, scriam în acel moment în petiție.

Cetățenii din Câmpia Turzii și nu numai au semnat această petiție și am ajuns la 300 de semnături, un număr insuficient pentru ca petiția să fie luată în seamă de factorii de decizie de la București.

Ca atare, vă îndemnăm pe toți să accesați link-ul de mai jos și să semnați petiția.
https://www.petitieonline.com/compartiment_de_primiri_urgene_la_campia_turzii

Știm că, nefiind o miză politică, liderii politici din oraș nu au semnat-o și nici nu se îngrămădesc să promoveze această petiție, astfel că nu ne așteptăm ca ei să facă front comun cu cetățenii, dar voi, dragi cititori, aveți puterea să aduceți un asemenea compartiment în spitalul din orașul vostru!