Furt la Ceanu Mare – a plecat cu motocicleta păgubitului și nu s-a mai întors

Un caz de tentativă de furt s-a produs săptămâna trecută la Ceanu Mare. Un tânăr care postase un anunț privind vânzarea motocicletei sale a fost vizitat de doi necunoscuți, care și-au manifestat intenția de a achiziționa vehiculul.

Sub pretextul că face o probă, unul dintre așa-zișii cumpărători a plecat cu motocicleta și nu s-a mai întors. Astfel, păgubitul a anunțat organele de poliție.

„La data de 08.12.2017, în jurul orei 17:06, un bărbat de 24 ani, din comuna Ceanu Mare, jud. Cluj, a sesizat prin SNUAU 112, Secţia 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, că în jurul orei 16.30, persoane necunoscute, s-au prezentat la locuința sa, având intentia de a achiziționa motocicleta scoasă la vânzare. Unul dintre aceștia a plecat cu aceasta în probă și nu s-a mai întors, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ de 2.000 euro
In urma verificarilor efectuate, polițiștii au obtinut semnalmente suspecților care s-au prezentat la domiciliul persoanei vătămate, aceștia fiind doi tineri cu vârsta cuprinsă între 20-24 ani, care se deplasau cu un autoturism care tracta o remorcă. Ulterior, cel care a plecat cu motocicleta în probă a fost identificat în persoana unui tânăr de 20 ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor împrejurărilor comiterii faptei și tragerii la răspundere penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „abuz de încredere”.” informează IPJ Cluj.