EXCLUSIV: Parcul Industria Tetarom V ținut la secret de Consiliul Județean

Alin_TișeAstăzi se împlinește termenul legal până la care Consiliul Județean Cluj ne putea răspunde la o cerere formulată în temeiul legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, în care am adresat următoarele întrebări:

„1. Care sunt principalele lucrări de investiții pe care CJ Cluj le are în vedere, în Câmpia Turzii, Viișoara, Tritenii de Jos, Ceanu Mare și Luna, în 2017?
2. Care este stadiul Parcului Industrial Tetarom V de la Luna?
3. Care este motivul pentru care nu s-au demarat lucrările la Centrul de Colectare Legume Fructe de la Câmpia Turzii?
4. Când vor debuta lucrările de reparații ale drumurilor județene DJ 150, DJ 151 C, DJ 107 F și care va fi valoarea fiecărei lucrări în parte?”

Uni ne-ar putea îndemna să așteptăm împlinirea termenului, însă faptul că forul deliberativ județean ne-a trimis deja un răspuns ABSOLUT incomplet, ne pune pe gânduri.

Astfel, în urmă cu două zile am primit de la CJ Cluj un răspuns în care ni se comunicau niște informații cu privire la drumurile județene, fără a se preciza valoarea bugetată pentru fiecare lucrare în parte.

Răspunsul îl puteți consulta aici – 110038 raspuns Ovidiu adrian Bucur (1)

Ceea ce ne intrigă, însă, este faptul că nu ni s-a furnizat răspuns la primele trei întrebări adresate de noi.

Desigur că Ziarul „15 minute” își asumă dreptul de a acționa Consiliul Județean în instanța de contencios dacă situația de netransparență se menține.