EUROPA NU-L VREA PE PONTA PREȘEDINTE !(C)

uniunea_europeana1Este pentru prima dată în istoria recentă a poporului român când marile puteri ale Europei și-au manifestat, subiectiv, opinia cu privire la alegerea viitorului președinte al țării.
Astfel, am putut vedea cu toții cum Uniunea Europeană a transmis românilor să nu-l voteze pe Victor Ponta, din pricina atitudinii ilegale a candidatului la președinție. Era normal ca forurile europene să nu accepte un candidat care încearcă să vicieze situația politică a României, printr-un mod atât de parșiv.
Cum vor conlucra forțele politice cu un președinte ales prin vicierea legislației electorale în prag de alegeri printr-o ordonanță de urgență care îl favorizează în mod evident.
Spirala conflictului politic pentru legalitate și legitimitate se va dezvolta după alegeri și ne va împiedica pe toți, politicieni și cetățeni să ne concentrăm pe dezvoltarea țării, pe ceea ce avem cu adevărat de făcut!
Asta ca să nu mai pomenim de eforturile României de a adera la Spațiul Schengen, care pot fi zădărnicite de proferarea ilegalității și scandalului politic, atât de iubit de Victor Ponta și lacheii săi.
De aceea, dragi ardeleni, avem nevoie de un președinte capabil, abil, apreciat în Europa, cu caracteristici de lider și cu viziune pe termen lung, un președinte care și-a demonstrat abilitățile de creator, de făuritor, în cei 14 ani de mandat în fruntea municipiului Sibiu.
O ÎNTREBARE ESENTIALA: Cum poate să-i unească pe români un om ca Victor Ponta care a fost conflictual tot timpul, atât în viața personală cât și în cea profesionala și mai ales politică? Cum poate Victor Ponta realiza Marea Unire a românilor cât timp el a trăit și supraviețuit politic “construind” Dezuniri?!(În familie, în rândul procurorilor, în organizația de tineret, în partid)
Victor Ponta trebuie să spună românilor ce a negociat în secret în SUA pe subiectul exploatării gazelor de șist.
Argumentul independenței energetice nu este suficient pentru a da OK pt exploatarea gazelor de șist în România indiferent de costurile privind afectarea sănătății oamenilor și a mediului.
O reală independență energetică presupune și o independență morală care trebuie menținută de un mediu politico-administrativ sănătos, fără ”scheleți” și secrete în dulap, or acest flagel infracțional, denumit PSD a întreținut și întreține situația bolnavă a mediului politic, prin contracte și ”strângeri de mână”, făcute pe bani mulți, dar în dezinteresul poporului român.
Suntem un popor bimilenar, care a înfruntat ani de subjug străin, mizerie, foamete și frig, iar acum a venit vremea ca acest popor să-și înfrunte propriul destin și să iasă la lumină, pe calea DREAPTĂ promovată de KLAUS IOHANNIS.
Avem datoria de a ne proteja ”sărăciile, nevoile și neamul”, astfel că avem datoria morală de a veghea asupra dezvoltării pe termen lung a acestei țări.
DIN ACEST MOTIV, CU TOȚII, VOTĂM IOHANNIS !

Leave a Reply