Elevii școlii din Mihai Viteazu reprezintă județul Cluj la Olimpiada Națională de cultură civică

Munca susținută, curajul , seriozitatea și perseverența au făcut ca și în acest  an  școlar Școala Gimnazială  ” Mihai Vodă” din comuna Mihai Viteazu să fie un nume important pe lista olimpicilor  din județul Cluj , datorită  elevilor  calificați la faza națională a olimpiadei de socio-umane.

După ce anul trecut podiumul județean al olimpiadei de cultură civică a fost dominat de elevii Școlii Gimnaziale ”Mihai Vodă” , care au obținut locurile  I și  II, iar apoi  elevele Vovea Mădălina și Rațiu Andreea   au obținut menține la faza  națională a acestui prestigios concurs, în acest an școlar echipajul format din elevii Băl Iulia din clasa a VIII-a  și elevul Rîștei Darius din clasa a VII-a s-au clasat pe primul loc, fiind reprezentanții județului Cluj la faza națională.

Felicităm pe doamna profesoară,  Farcas Mihaiela care le îndrumă pașii pe tărâmul cunoașterii, dar și părinții care îi susțin zi de zi .

Pe olimpicii școlii îi asteaptă o experiență nouă, întâlnirea cu celelalte 40 de echipaje , cu care se vor  confrunta la Iași în perioada 2-6 aprilie 2018 .

 

Spor la treabă și mult succes!

 

Director,

Prof. Arion Daniela Maria