Editorial : Cititorilor noștri, cu drag!

Dragii mei,

Pentru că astăzi este o zi foarte dragă mie, ziua în care în urmă cu niște ani, pe vremea când eram copil și am primit în dar o soră minunată, am hotărât să fie și ziua schimbărilor la ziarul nostru. Anul acesta ziarul 15 minute împlinește 12 ani. Au fost 12 ani cu bune și cu mai puțin bune, cu suișuri și coborâșuri. De-a lungul acestor ani politica redacțională a suferit modificări, lucru firesc dealtfel.
Dat fiind faptul că în tot acest timp, personal, am intervenit prea puțin în linia editorială, a venit timpul să dau o nouă ” față” ziarului nostru. Astfel că, vom readuce în fața voastră rubrici mai vechi cum sunt “Badea Ion” și ” Omul din spatele imaginii”, rubrici care au avut în urma cu 8-9 ani un real succes, dar vom aduce și rubrici noi precum ” Bulina albă”, rubrică în care veți găsi tot ceea ce s-a realizat bun și constructiv în zona noastră și anume în Turda, Câmpia Turzii și în comunele limitrofe. Deasemenea veți putea găsi articole care să trezească spiritul civic în noile, dar și-n mai vechile generații și vom deschide un concurs surpriză pentru voi.
Poate că, așa cum spuneau anumite voci, vom pierde din cititori, dar poate vom câștiga alții, iar cei dornici de senzațional, de scandaluri și de can-can, cu siguranță nu ne vor citi pe noi.

Vă doresc o săptămână plină de realizări!

Cu stimă și considerație,

Gabriela Turda