DRUM BUN, DRAGI ABSOLVENŢI!

Vineri, 9 iunie 2017 a avut loc festivitatea de încheiere a anului școlar 2016-2017 pentru elevii clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială ”Mihai Vodă” , Com. Mihai Viteazu.
În toţi aceşti ani, profesorii şcolii le-au fost alături și s-au străduit să le facă parcursul acesta mai ușor, mai frumos, mai interesant și mai pe înțelesul lor , iar Consiliul local și Primăria le-au oferit condiții excelente de învățătură.
Festivitatea a început prin interpretarea imnului României, urmată de o scurtă rugăciune.
După alocuțiunile doamnei directoare Arion Daniela Maria și a domnului primar Ioan Zeng , care au mulțumit profesorilor pentru munca susținută de-a lungul anilor și părinților pentru atitudinea pozitivă faţă de şcoală, pentru binele copilului, atitudine care i-a ajutat să obţină rezultate bune şi foarte bune, reprezentantele promoției 2016-2017 au înmânat cheia succesului elevelor de clasa a VII-a care, la rândul lor , o vor preda anul următor.
În continuare pe scena Casei de Cultură a urcat șefa de promoție, eleva Bercea Denisa Lucia , care a absolvit clasele V-VIII cu media 10.
Munca deosebită depusă de elevii claselor a VIII-a în obținerea premiilor la olimpiadelor școlare a fost răsplătită cu multe aplauze, diplome și cărți :
• Vovea Mădălina Anca și Rațiu Andreea Denisa – Mențiune ( locul V) la etapa națională a olimpiadei de educație civică, Premiul I – etapa județeană
• Ostafie Mara și Tolomeiu Adelina – Premiul al II-lea la etapa județeană a olimpiadei de educație civică
• Bercea Denisa Lucia- Premiul al II-lea la etapa județeană a olimpiadei Universul cunoașterii prin lectură și Mențiune la Olimpiada satelor la matematică
• Codrean Mălina – Premiul al III-lea la etapa județeană a olimpiadei de istorie .
Premierea elevilor pe clase s-a făcut de către diriginții claselor a VIII-a, prof. Palfi Lorincz și Cismaș Ioana, elevii având performanţe foarte bune pe parcursul anului şcolar, astfel încât s-au acordat numeroase premii și mențiuni.
Festivitatea s-a încheiat prin alocuțiunea rostită de către doamna director adjunct, Gombasi Gabriela care le-a adresat felicitări pentru frumoasele rezultate şi le-a urat mult succes în continuare.

Prof. Toader Olga Teodora