Dorin Lojigan le propune ghirișenilor 13 Zile ale Câmpiei Turzii

În cadrul unui interviu acordat turdanews.net, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a lansat un „teaser” cu privire la intențiile administrației locale în ceea ce privește organizarea și desfășurarea Zilelor Municipiului Câmpia Turzii.

„Anul acesta venim în fața cetățenilor noștri cu un concept nou, lărgit, dinamic o surpriză pentru toată lumea. O surpriză plăcută evident, despre care o sa detaliez la momentul potrivit într-o conferință de presă. Sunt adeptul inovațiilor și despre asta va fi vorba la ediția din acest an a zilelor municipiului Câmpia Turzii. Să nu uităm totuși că vorbim de o ediție aniversară, cea de-a XX-a ediție (…) perioada de desfășurare a tot ceea ce înseamnă evenimente specifice zilelor municipiului, binențeles aducând un plus de manieră, de organizare și de deschidere, vor avea loc între 01 august – 13 august 2017. Manifestările organizate de noi în această perioadă se vor adresa tuturor categoriilor populației din municipiul nostru, fiecare având posibilitatea să participe și să se bucure de cât mai multe dintre activitățile programate. Va fi o surpriză completă.”, a declarat Lojigan.

Astfel, va fi pentru prima dată când punctul maxim de distracție, atât la Câmpia Turzii, cât și la Turda, va avea loc în același week-end: 11-13 august, ceea ce este un lucru absolut pozitiv, deoarece va genera competiție între echipele de organizare de la Turda și Câmpia Turzii, iar cetățenii (audiența) vor avea de ales și vor alege în funcție de programul pus la cale.