Domeniul Public Câmpia Turzii va comercializa…tractoare

Vizita intreprinsă de primarul municipiului Câmpia Turzii, Radu Hanga, în Republica Populară Chineză, se dovedeşte a fi una fructuoasă.
În şedinţa de consiliu din această săptămână, organizată la Câmpia Turzii, s-a aprobat modificarea Actului Constitutiv al SC Domeniul Public SA Câmpia Turzii, în vederea introducerii în obiecte de activitate a comercializării şi servisării de tractoare.
“Este un început. Cei din China ne-au îndemnat să testăm piaţa de tractoare din România, pentru ca, mai apoi, în virtutea în care piaţa este una stabilă şi puternică, iar posibilitatea de vânzare a produselor chinezeşti, gen tractoare, utilaje agricole, va fi puternică, atunci şi ei vor veni să producă şi să vândă tractoare”, a explicat Radu Hanga.
Practic, începând de anul viitor, SC Domeniul Public SA va deveni şi distribuitor autorizat de tractoare, în Câmpia Turzii şi în zonele limitrofe, pe lângă activitatea de asfaltare şi spaţii verzi.
Referitor la vizita primarului Hanga în China, acesta a precizat că este absurd ca oamenii să-şi facă speranţe că vor veni investitori sau că ceva se va întâmpla.
“Trebuie să muncim, să creem condiţii, să ne folosim pârghiile pentru a aduce investitori la Câmpia Turzii, dar o vizită în China nu înseamnă, automat, că vor veni investitori chinezi la Câmpia Turzii”, a precizat Hanga.

Leave a Reply