Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri sunt pregătite să intervină în caz de ninsoare și viscol

Având în vedere avertizările emise de Administrația Națională de Meteorologie ce anunță fenomene meteorologice ce se manifestă prin căderi de zăpadă și viscol, toate Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri ale CNAIR SA au mobilizat personalul pentru a interveni prompt în caz de nevoie.

Până la acest moment drumarii au intervenit pe Trabsfăgărășan (DN 7C), Transalpina (DN 67C), DN 1A și pe DN 73.

Astfel, astăzi, 07.10.2017, în intervalul orar 12:00 – 17:00 angajații CNAIR SA au intervenit, în total cu 6 autoutilaje și au răspândit 11 tone de material antiderapant (sare).

La această oră ninge pe DN 7C, zona Bâlea și sunt precipitații sub formă de lapoviță pe DN 67C, Novaci – Rânca, DN 73, Fundata și DN 1A, Săcele.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR SA