Deși presa clujeană îl marketează drept succesorul lui Boc, Daniel Metz nici nu vrea să audă

În această dimineață, unul dintre cele mai tari site-uri de știri din județul Cluj și poate din România a publicat o știre potrivit căreia omul de afaceri, Daniel Metz, de la NTT Data, ar fi unul dintre potențialii succesori ai lui Emil Boc la șefia Municipiului Cluj Napoca.

„Hai, recunoasteti! Daniel Metz este numele pe care il rostesc mai toti in ultimele luni cand vorbesc despre viitorul primar al orasului Cluj-Napoca. Si de ce nu ar vorbi despre Metz? Are o imagine foarte buna in oras, este un antreprenor de succes, cu o avere considerabila, un tip inteligent si ponderat in tonuri. De la departare, pare ca isi construieste pas cu pas povestea, azi printr-un interviu despre povestea succesului sau in afaceri, maine cu un alt interviu si poze atent alese despre cariera sa militara… sau, bunoara, in aceasta seara, cand domnul Metz era la o palavra cu domnul Ioan Rus la Hotel Meridian, o aparitie inedita, ba chiar o premiera! I-o fi cerand Metz lui Rus binecuvantarea pentru a se pregati de Primarie?” – este citatul postat de Ziardecluj.ro cu referire la Daniel Metz.

În replică, afaceristul clujean a demontat toate informațiile prezentate de jurnalistul, Victor Lungu, cel care a redactat știrea respectivă.

„DEOARECE CINEVA INSISTA SA RASPANDEASCA ZVONUL CONFORM CARUIA IMI DORESC SA CANDIDEZ LA POZITIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI CLUJ-NAPOCA, DORESC SA INFORMEZ PUBLIC CA NU AM NICIUN PLAN SI ABSOLUT NICIO AMBITIE IN ACEST SENS.
DORESC SA CREEZ LOCURI DE MUNCA SI SA ADUC CONTRACTE DE EXPORT PENTRU A DEZVOLTA IN CONTINUARE INDUSTRIA IT DIN ROMANIA.”, a scris Daniel Metz pe facebook.