IATĂ CE SPUNE ALIN TIȘE DESPRE BANII PRIMIȚI DE LA UN PROXENET

Alin_TișePresa națională a publicat, în această săptămână, informații cu privire la o tranzacție imobiliară pe care actualul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a realizat-o în perioada în care era senator.

Astfel, în 2013, acesta a vândut un teren situat în intravilanul orașului Cluj Napoca, primind în schimbul acestuia suma de 225.000 de euro CASH.

Ei bine, social-democrații clujeni, într-o mișcare politică de mare fler, au publicat două declarații de avere ale lui Alin Tișe, din anii 2013 și 2014.

În cea din 2013 apare terenul, în coproprietate cu un anume Bogdan Suciu, iar în cea din 2014 terenul nu mai apare.

„Domnule Președinte Alin Tișe, de ce în declarația dumneavoastră de avere din anul 2014 nu apar cei 225.000 euro (primiți CASH) proveniți din vânzarea respectivului teren?”, au întrebat social-democrații clujeni, iar răspunsul a venit de la Alin Tișe, prin intermediul redactorului șef al ziarului nostru, Ovidiu Bucur.

„Dacă erau mai atenți și citeau cele două declarații de avere, vedeau că banii sunt stipulați, în două tranșe, în declarația din 2014, numai că vor să mă discrediteze și au reaprins această poveste ieftină. În declarația de avere publicată în 2014, la secțiunea bunuri și terenuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni, apare acel teren, cu o sumă de bani, iar restul sumei apare în altă rubrică, la plasamente, investiții și împrumuturi.

Pe de altă parte, eu nu aveam de unde să știu că acel om este proxenet. I-am întrebat de unde au banii și mi-au spus că din lucrări de construcții”, a declarat Alin Tișe.