Crăciun cu zăpadă – cum se descurcă autoritățile

Ca un miracol de Crăciun, „Moșul” le-a adus cetățenilor județului Cluj o zăpadă ca în povești.

Desigur, nu putem vorbi despre căderi masive de zăpadă, troiene sau viscol, însă ninge și va ninge cel puțin până mâine dimineață, în Cluj Napoca, Turda, Câmpia Turzii și împrejurimi.

Astfel, conform vremea.net, ninsorile vor cădea până mâine dimineață, înspre orele 7:00, iar temperaturile vor fi cuprinse între -2 și -9 grade Celsius.

Din informațiile noastre, echipele de deszăpezire din Turda, Câmpia Turzii, precum și cele care se ocupă de Autostrada Transilvania și de Drumurile Județene sunt pe traseu, pentru a se asigura condiții optime pentru cei care vor să plece în vizită sau la colindat sau oriunde mai au treabă.

Totuși, deoarece nici operatorii de deszăpezire nu sunt nici perfecți, nici Dumnezeu, desigur că vor exista zone unde nu se va ajunge prea devreme, astfel că noi, ziarul „15 minute” vă punem la dispoziție următorul link: https://www.facebook.com/ovidiuabucur unde să ne trimiteți fotografii sau informații privind zonele rămase nedeszăpezite, iar noi vom lua legătura cu operatorii de deszăpezire.

Astfel, asigurăm o comunicare optimă între autorități și cetățeni, pentru că, nu-i așa, rolul presei este și acela de mediator între autorități și cetățeni.