Copiii premianți din Triteni vor fi recompensați într-un mod inedit

41 de copii ai claselor V-VIII din comuna Tritenii de Jos, care au obținut rezultate bune la învățătură (premii și mențiuni) vor avea parte de o surpriză inedită, drept recompensă pentru activitatea școlară depusă de-a lungul anului.

Printr-un demers menit să-i recompenseze pe cei mici, dar să-i și motiveze pe colegii lor, în vederea obținerii de note și rezultate bune în anul școlar viitor, președintele interimar al Tineretului Social Democrat Tritenii de Jos, Adrian Varga, va sponsoriza o excursie a celor mici la Cluj Napoca, pentru vizitarea mai multor obiective de interes, cum ar fi grădina botanică din Cluj, dar și Parcul Etnografic „Romulus Vuia”.

Totodată, cei mici vor avea parte de încă o surpriză, având posibilitatea de a vedea un film 3D la cinematograful din complexul comercial „Vivo!”.

În efortul său, Adrian Varga, care este și administrator al Disco Top 40 din Tritenii de Sus își propune să creeze premisele dezvoltării unei activități educaționale și culturale deosebite în rândul copiilor și tinerilor din comuna sa.

„După muncă și rasplată, noi considerăm ca acești copii au muncit pentru rezultatele lor deosebite, atât la olimpiadă cât și in cursul anului școlar”, spune Adrian Varga.

Excursia celor mici va avea loc joi, 15 iunie, cu o zi înainte de festivitatea de încheiere a anului școlar 2016-2017.