Consilierii turdeni muncesc astăzi

consilieri_psd_turdaAstăzi, cu începere de la orele 13:00, are loc ultima ședință a consiliului local Turda din acest an.

Pe ordinea de zi sunt prevăzute patru puncte, foarte importante pentru bunul mers al societăților comerciale subordonate consiliului local Turda, dar și pentru instituțiile de învățământ din municipiu.

Punctul 1 prevede acordarea unui mandat special reprezentantului Municipiului în Adunarea Generală a Acționarilor de la Centrul Agro Transilvania, în vederea exercitării mandatului.

Al doilea punct prevede modificarea unei anexe din hotărârea de consiliu local privind stabilirea reprezentanților municipiului Turda în consiliile de administrație ale instituțiilor de învățământ din municipiu.

Ultimele două puncte prevăd prelungirea mandatelor membrilor interimari din consiliile de administrație de la Salina Turda, respectiv Domeniul Public.

Cât privește mandatul directorului interimar de la Domeniul Public Turda, acesta ar urma să se încheie cândva, după data de 10 ianuarie.

*Late edit: Liberalii turdeni au declarat că nu vor lua parte la ședința de astăzi a Consiliului Local Turda, aceștia prezentând un nou episod din seria „îmi iau jucăriile și plec”, serie începută de democrat-liberali, în mandatul 2012-2016 și, care (conform zicalei: „obiceiurile rele se uită greu”) este continuată de Rigman, Ritter, Cojocaru, Cordiș și Felezeu, în actualul mandat.