Condamnat pentru OMOR – evadat din penitenciar

Un bărbat, condamnat la 20 de ani pentru omor calificat și care urma să aplice pentru eliberare condiționată în luna decembrie, a evadat astăzi, în timp ce se afla la muncă, în cadrul unei ferme de pui.

Bărbatul, pe numele său Valentin Predescu, era încarcerat la Poarta Albă, unde ispășea o sentință de 20 de ani, pentru omor calificat. Acesta se afla la ferma Avicola de lângă Constanța, când a părăsit punctul de lucru.

El este originar din Piatra Neamț, are constituție atletică, înălţimea de 168 de centimetri, păr şaten închis şi, la momentul părăsirii punctului de lucru, era îmbrăcat în pantaloni lungi de culoare gri deschis și un tricou de culoare verde deschis.

Oamenii legii au demarat căutările pentru a-l prinde. În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, sunteți rugați să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul unic de telefon 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Constanța – Poarta Albă la telefon 0241 – 853777, fax 0241-853524. Persoană de contact: purtător de cuvânt – comisar șef Botezan Gabi, telefon: 0740/114310, e-mail: gabi.botezan@anp.gov.ro.

Conducerea penitenciarului a demarat o anchetă administrativă.