Clasa politică locală reacţionează la rezultatul scrutinului

IMG_4869După aflarea rezultatelor privind alegerile europarlamentare, la Turda şi Câmpia Turzii, am dorit să luăm pulsul clasei politice locale asupra acestor rezultate.

Cristian Matei, preşedintele PSD Turda, afirmă că rezultatul obţinut de formaţiunea sa este unul de aşteptat:”Mulţumesc cetăţenilor care au înţeles că PSD reprezintă singura soluţie pentru Parlamentul European şi pentru România. Acest rezultat, pe plan local, reprezintă o premiză foarte bună pentru viitoarele alegeri”.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, declară că rezultatele de ieri reprezintă o victorie pentru formaţiunea sa:”Degeaba au spus unii şi alţii că cei trei consilieri ai noştri li se datorează, pentru că am demonstrat că suntem o foţă, al doilea partid politic la Câmpia Turzii, iar în 2016, victoria la alegerile locale ne va aparţine”.

Nu în ultimul rând, am discutat şi cu marele perdant de la Câmpia Turzii, liderul PDL Câmpia Turzii, Cristian Haiduc:”Voturile au fost foarte împărţite în zona dreptei politice. Este nevoie de o unificare a dreptei atât la nivel naţional, cât şi local, pentru a detrona PSD-ul”.

Leave a Reply