Cine-i ia locul lui Adi Antal în Consiliul Local Câmpia Turzii?

Numirea, fie ea și pe post de interimar, al lui Adrian Antal la Spitalul „Dr. Cornel Igna”, atrage după sine o serie de schimbări în Consiliul Local Câmpia Turzii.

În primul rând, Antal va demisiona – dacă nu a făcut-o deja, din postul de consilier local, astfel că PNL Câmpia Turzii are la dispoziție o întreagă listă de supleanți care să-i ia locul lui Antal.

Să ne concentrăm asupra primilor trei supleanți de pe lista PNL Câmpia Turzii. Aceștia sunt Mihail Iurian, Alexandru Socaciu și Eugen Văsie.

În ceea ce-i privește pe Iurian și pe Socaciu, ambii sunt membri în Consiliul de Administrație de la Compania de Salubritate, iar în condițiile în care Iurian a declarat, în exclusivitate pentru Ziarul „15 minute” că dorește să-și focuseze atenția asupra activității de la Salubritate, rămâne Alexandru Socaciu – care este angajat al Companiei de Apă Arieș și care, dacă ar veni în Consiliul Local, ar îngroșa rândurile consilierilor cu „umbrele” conflictului de interese de deasupra capului.

Slabe șanse, așadar, ca Socaciu să fie consilier local.

Astfel, ajungem la Eugen Văsie – care ar putea să-i ia locul lui Adrian Antal în forul deliberativ local.

Din spusele președintelui PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, la nivel de partid încă nu s-a discutat despre înlocuitorul lui Antal, însă de îndată ce lucrurile se vor cristaliza, este de așteptat ca liberalii să remită un comunicat de presă.