Caravana „Ecotic” – așa da!

Astăzi este a doua zi în care Caravana „Ecotic” desfășoară proiectul „Stație de reciclare” în colaborare cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Compania de Salubritate Câmpia Turzii și GreenWee Buzău.

În cadrul „Stației de reciclare” toți cetățenii municipiului Câmpia Turzii sau din împrejurimi au posibilitatea de a aduce la punctul de colectare Deșeuri de Echipamente Electrice și Electronice, primind în schimbul lor premii instant, dar și bilete de tombolă cu care pot participa la tragerea la sorți, care va avea loc mâine și în cadrul căreia vor avea posibilitatea de a câștiga una dintre cele 10 baterii externe sau unul dintre cei 10 roboți de bucătărie.

„Stația de reciclare” este un proiect demarat de Asociația Ecotic, prin fonduri europene și are menirea de a spori cantitatea de materiale reciclate la nivelul țării.

De menționat este faptul că, în urma discuțiilor care s-au purtat în cadrul proiectului, între parteneri, s-ar putea ca în Câmpia Turzii să fie amplasată, cu caracter permanent, un punct de colectare a DEEE-urilor.