Câmpia Turzii a obţinut locul al III-lea la competiţia “ORAŞUL RECICLĂRII”2015

DSC02027Municipiul Câmpia Turzii a fost desemnat câştigătorul locului al III-lea în cadrul “bătăliei” pentru titlul de „Oraşul Reciclării”, ediţia a III-a, obţinând drept premiu organizarea unei campanii de informare şi conştientizare a populaţiei cu privire la importanţa colectării separate a deşeurilor de ambalaje.
Competiţia „Oraşul Reciclării” este un proiect tradiţional care se adresează primăriilor municipalităţilor din România, organizat de Eco-Rom Ambalaje în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2015.
Criteriile care au stat la baza evaluării celor 46 de oraşe înscrise în proiect au fost: calitatea serviciilor de colectare separată (însemnând accesul populaţiei la containerele colorate, aspectul acestora şi corectitudinea depunerii separate a deşeurilor în fiecare container), cantitatea de deşeuri colectate şi acţiunile de conştientizare şi mobilizare a populaţiei pentru a separa deşeurile.
Sinaia a fost desemnat marele câştigător al competiţiei, locul al II-lea în competiţie a fost obţinut de municipiul Mediaş, iar locul III i-a revenit municipiului Câmpia Turzii.

Serviciul Relaţii Publice.

Leave a Reply